Ieder mens moet op enig moment de keuze maken tussen streven naar inzicht of streven naar macht (Lama Govinda)

Leergang Organisatieontwikkeling 2018 voor (HR)professionals, Beleidsmakers en Communicatiemedewerkers

Gegevens gebeurtenis

Leergang Organisatieontwikkeling 2018 voor (HR)professionals, Beleidsmakers en Communicatiemedewerkers

Tijd: September 20 2018 tot Januari 25 2019
Locatie: Diverse locaties
Telefoon: 0172-630490
Soort gebeurtenis: leergang
Georganiseerd door: Secretariaat DeLimes
Meest recente activiteit: 17 Aug 2018

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

De mens centraal, in plaats van altijd maar weer de organisatie. Wie wil daar nu niet aan bijdragen? Speciaal voor HR-professionals, Beleidsmakers en Communicatiemedewerkers ontwikkelden wij een state of the art leergang organisatieontwikkeling. En natuurlijk voor iedereen die zich met hen kan meten. Laat je niet afschepen met opgewarmde kliekjes verandermanagement. Er is wat aan de hand in de wereld! We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.

Vijf blokken Die leergang is naast onze eigen expertise op dit gebied en onze ervaring met de Rijnlandweken, ook gebaseerd op de ervaring die wij hebben in de samenwerking met HRM-professionals, Beleidsmakers en Communicatiemedewerkers in organisaties waar wij dergelijke verandertrajecten mogen en mochten begeleiden. De leergang bestaat uit vijf maandelijkse, tweedaagse blokken, met tal van inleiders. Het eerste blok vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 september 2018. Het laatste blok op 24 en 25 januari 2019. Het aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 16. De kosten voor deze tiendaagse cursus bedragen € 2.995,--. De kosten voor het hotelarrangement (inclusief alle maaltijden en transfers) komen uit op  € 1.250,--. De leergang staat onder begeleiding van Harold Janssen en Jaap Peters.

Veranderkundige reis In vijf blokken van twee dagen halen we je op toepasselijke plekken in Nederland door de theorie, ontwikkel je je actorschap, ervaar je praktische open werkvormen, leer je veranderprocessen te ontwerpen en ontmoet je collega’s met ervaring. Tussendoor werk je aan jezelf en je organisatie in zogenoemde interventures. De tweedaagsen zijn zo opgebouwd dat je daarin je eigen (veranderkundige) reis aflegt, op een manier die mensen ook ervaren in veranderprogramma’s.

 De leergang start op 20 september 2018, zie de brochure Aanmelden kan bij het secretariaat.  Laat je lekker onbevangen onderdompelen in de nieuwe wereld van veranderen. Een wereld die je overigens tegelijk bekend zal voorkomen.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Leergang Organisatieontwikkeling 2018 voor (HR)professionals, Beleidsmakers en Communicatiemedewerkers om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Het Rijnland Boekje 2.0

Bijwonen (1)

© 2019   Gemaakt door Jaap Peters.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden